Skuldertasker

Skuldertasker

Filter
Luk Filter
Now Shopping by
 1. Farve LILLA Remove This Item
Filter

2 Items

per page
Sorter
 1. DAY ET Day Gweneth Work taskeDAY ET Day Gweneth Work taske
  Day Gweneth Work Skuldertasker 
  299 kr.
 2. DAY ET Day Gweneth Tote taskeDAY ET Day Gweneth Tote taske
  Day Gweneth Tote Skuldertasker 
  299 kr.

2 Items

per page
Sorter

DAY ET skuldertaske – en must have taske

Hvis du leder efter en skuldertaske, så er du kommet til det rette sted. Der er noget for enhver smag, da vores kollektion har massevis af designs og udgaver. Forelsk dig i Gweneth totes tidsløse design, eller de mere sæsonpræget styles med i nye og rå materialer og farver.  

Med vores store udvalg af designs, størrelser, print og farver, skal du nok finde din nye must-have skuldertaske her. 

Tænk både stilfuldt og praktisk

Skuldertasker kommer ikke kun i én størrelse eller form, da de skal kunne dække mange forskellige behov. Vores skuldertasker fra DAY ET er både praktiske men også stilfulde. Ved vores tasker finder du adskillige detaljer og funktioner som gør tasken til den ultimative partner-in-crime. Sammen med de funktionelle detaljer er designet og looket mindst lige så vigtig. Vores tasker kommer i super cool farver og materialer som følger tendenserne. Så hos os kan du finde en skuldertaske som udtrykker din stil og personlighed. 

Leder du efter en hverdags skuldertaske, så tag et kig på vores tidsløse tasker med praktiske design features og i neutrale farve kombinationer eller prints. Sort, navy, brun eller mørkegrøn er altid et sikkert valg, men du kan også overveje et mere nedtonet print eller en pastelfarve for at opnå et feminint og moderne look. 

DAY ET skuldertaske – prikken over i’et

Vores skuldertasker kan ses som prikken ovre i’et. Tasken kan give den sidste detalje, samt pifte ethvert look op, for eksempel med en fest taske i rå læder eller en sporty chik hverdagstaske. Tjek de grafiske mønstre og farver på vores nye kollektioner. De kan virkelig gøre en forskel. Hvis du vil stå ud, så kast dig ud i en af de mere farverige tasker. Selv hvis farven eller mønsteret udfordrer din personlige stil en smule og være usikker på om du har noget at matche med, så kan tasken måske give dig en helt ny inspiration. Find den perfekte pung til din skuldertaske og style din taske med en af vores fine tørklæder.