Rejsetasker

Rejsetasker

Filter
Luk Filters
Filter
Print
Se resultater ( 0 )
Pris
Season Code
Campaign
Se resultater ( 0 )

15 Items

per page
Sorter
 1. Day Onboard Logo Kufferter 
  1.199 kr.
 2. Day Onboard Logo Kufferter 
  1.199 kr.
 3. Day Double Zip Weekend Rejsetasker 
  1.199 kr.
 4. Day Gweneth Tartan Weekend Rejsetasker 
  749 kr.
 5. Day Gweneth Q Chain Weekend Rejsetasker 
  799 kr.
 6. Day Gweneth Q Chain Weekend Rejsetasker 
  799 kr.
 7. Day Gweneth Weekend Rejsetasker 
  549 kr.
 8. Day Gweneth 1 Nighter Rejsetasker 
  499 kr.
 9. Day Gweneth 1 Nighter Rejsetasker 
  499 kr.
 10. Day GW Connect Sporty Rejsetasker 
  599 kr.
 11. Day GW Connect Sporty Rejsetasker 
  599 kr.
 12. Day Gweneth Sport Rejsetasker 
  499 kr.
 13. Day Athluxury Sport Bag Rejsetasker 
  Regular Price 699 kr. Special Price 419 kr.
 14. Day GW Sporty Logo Organizer Rejsetasker 
  299 kr.
 15. Day GW Sporty Logo Organizer Rejsetasker 
  299 kr.

15 Items

per page
Sorter

Rejs med DAY ET’s rejsetasker og kufferter 

Rejs med stil. Tag et kig på vores udvalg af trendy og rummelige rejsetasker. Om du skal afsted en weekend eller flere uger, så har vi en taske til dig. DAY ET’s selektion af rejsetasker rummer adskillige styles. For eksempel er mange af vores tasker perfekte til at tage med ombord på flyet. Størrelsen er god og ikke for stor, men kan rumme det meste. Taskerne er super praktiske og nemme at have mig sig på rejsen, de kan også pakkes med i kufferten, og pakkes op og bruges på ferien som strand eller shoppe taske. Taskerne kommer ofte i et blødt nylon materiale som gør den nem at folde sammen til næsten ingenting.

Den største taske fra vores Gweneth serie er vores weekend taske, og passer perfekt til alle dine ting til en forlænget weekend – sommerhus, storbysferie eller noget helt tredje. Derudover har vi vores rejsetasker i mindre størrelser: 2nighter og 1nighter. 2Nighter rummer alt til en kort weekend med to overnatninger, måske på besøg hos noget familie, eller en veninde, eller en kort tur til London eller Paris. 1Nighter tasken har den perfekte størrelse til en enkelt overnatning, og kan også bruges som træningstaske. Hvis du skal afsted i en længere periode, sommerferie eller lignende, og foretrækker en taske på hjul, kan du vælge en af vores flotte logo kufferter eller trolleys. 

Vælg en farverig eller tidsløs DAY ET rejsetaske 

På alle vores sæsoner vil du kunne finde et stort udvalg af rejsetasker i forskellige mønstre og farver. Hvis du hellere vil have en tidløs og mere simpel taske kan du selvfølgelig vælge en af vores rejsetasker i for eksempel sort eller mørkeblå. Hvis du ønsker mere detalje eller farve kan du vælge en af vores smarte prints. Det kunne være det mønster eller farve kombination der lige netop udtrykker din personlige stil, og passer til resten af dit look. Lige meget hvilken DAY ET taske du vælger, vil din rejsetaske eller kuffert altid være af høj kvalitet, praktisk og stylish! 

Til dit rejsesæt tilbyder vi et stort udvalg af makeup punge og bæltetasker, så du kan have nem adgang til dine småting, når du rejser.