Crossbody tasker

Crossbody tasker

Filter
Luk Filter
Now Shopping by
 1. Print Ensfarvet Remove This Item
 2. Materiale Recycled Nylon Remove This Item
Filter
Farve
Se resultater ( 0 )
Print
Se resultater ( 0 )
Pris
Tema
Se resultater ( 0 )
Sæson
Se resultater ( 0 )

7 Items

per page
Sorter
 1. Day RE-Logo Band Camera Bag Crossbody tasker 
  699 kr.
 2. Day RE-Logo Band SB S Final Sale 
  Regular Price 649 kr. Special Price 324,50 kr.
 3. Day RE-Logo Band Necessity Final Sale 
  Regular Price 449 kr. Special Price 224,50 kr.
 4. Day RE-Logo Band Compact Mini Final Sale 
  Regular Price 549 kr. Special Price 274,50 kr.
 5. Day RE-Logo Band SB S Crossbody tasker 
  649 kr.
 6. Day RE-Logo Band Fold Over Crossbody tasker 
  Regular Price 599 kr. Special Price 419,30 kr.
 7. Day RE-Logo Band Compact Mini Crossbody tasker 
  Regular Price 549 kr. Special Price 329,40 kr.

7 Items

per page
Sorter

DAY ET crossbody tasker er anvendelige for alle

Vores store udvalg af crossbody tasker er det perfekte eksempel på hvordan mode møder funktionalitet. Crossbody tasken er en nødvendighed i enhver garderobe, og den har en bred vifte af funktioner. Mens tasken både er praktisk, da crossbody tasken holder dine ejendele tæt på dig og sikkert, er tasken også perfekt til at løfte dit look. Kig efter en af vores city tasker i et farverigt design, eller udforsk vores kollektion af Gweneth crossbody tasker for få et mere sporty og nedtonet look. Lige meget hvad du leder efter, kan du være sikker på at finde den perfekte crossbody taske, her hos DAY ET.

Mode møder funktionalitet

Crossbody tasker kommer i mange forskellige designs da de dækker forskellige behov. Du kan dog være sikker på at funktionalitet er en høj prioritet når det kommer til DAY ET crossbody tasker. Taskerne blive lukket med en lynlås, en knap eller en strop - hvad end der passer bedst til taskens funktion! Stropperne er næsten altid justerbare hvilket sikrer, at de passer til lige netop dig. Crossbody taskernes stropper er ofte aftagelige og kan udskiftes med en af vores DAY ET farvede logo stropper for et mere unikt look.

Der findes en DAY ET taske til ethvert formål

Om du leder efter en crossbody taske til at tage med i byen eller en til hverdag så er du det rigtige sted. Vores crossbody taske kollektion inkluderer både nylon og lædertasker. Vores udvalg på nylon tasker er super anvendelige og nemme at style. Cross body funktionen gør det nemt at anvende tasken når man skal fra A til B i en hektisk hverdag, også hvis man skal til sport, ud og rejse eller afsted på cykel. Udvalget er stort og en cross body taske er en god investering da den kan bruges til alle slags formål. Hvis du leder efter en større taske, så kan vi varmt anbefale vores shopper tasker eller vores rejsetaskerFor man kan jo aldrig have for mange tasker, vel?