Computertaske

Computertaske

Filter
Luk Filter
Now Shopping by
 1. Farve BLÅ Remove This Item
 2. Farve LILLA Remove This Item
 3. Tema Hverdag Remove This Item
Filter
Tema
Se resultater ( 0 )

2 Items

per page
Sorter
 1. DAY ET Day Gweneth Folder13 taskeDAY ET Day Gweneth Folder13 taske
  Day Gweneth Folder13 Computertaske 
  249 kr.
 2. DAY ET Day Gweneth Folder13 taskeDAY ET Day Gweneth Folder13 taske
  Day Gweneth Folder13 Computertaske 
  249 kr.

2 Items

per page
Sorter

DAY ET computertaske – sikker og stilet !

På trods af at der er en tendens for at computertasker er kedelige og klodsede, så vil vores DAY ET computertasker leve op til, og måske endda overgå, dine forventninger. Vores DAY ET computer tasker vil selvfølgelig beskytte din computer – men er også en chik taske eller accessory i sig selv. Vores udvalg af designs inkluderer både covers og tasker med strop til en bærbar computer og vi har både modeller der passer til 13” og 15”.

Computertasker skal både være funktionelle og enkle

Alle vores computer covers og tasker er som regel foret og er lukket med en enkelt eller en dobbelt lynlås. Dette sikrer, at din computer er godt beskyttet mens den bliver transporteret. At opbevare din computer i en taske eller et cover minimerer slid og ridser, samt kan sikre, at den ikke går i stykker. Vores covers er rummelige så du både kan have din computer i dem men også papirer, og sommetider også klemme en oplader og et par kuglepenne med i den. Vores DAY ET computertasker er også rummelige, og har to håndtag og en crossbody strop, hvilket gør den meget praktisk at have med sig, på gåben, i metroen eller på cykel.

En computer taske kan godt være pæn

En computertaske eller cover bliver ofte brugt dagligt, på vej til studiet eller job. Derfor er det selvfølgeligt vigtigt, at den også er pæn – og samtidig smart og nem at have med sig. Vores computertasker er minimalistiske og s i designet og kommer i forskellige mønstre, farver og materialer, og det samme gælder vores covers. Hvis du vil have et mere ”stylish” computer cover eller taske, kan du vælge et i et mønster eller et af vores quiltede mønstre for et sofistikeret look. Med vores computer sleeve kan du sikkert lægge din computer i vores shopper tasker eller nogle af vores skuldertasker.

 

Nye IPAD folders 

Tjek vores sortiment ud af IPAD foldere og sleeves. Perfekte til hverdagsbrug. Kommer i mange forskellige farver , og i et blødt og slidstærk nylon - som vil beskytte din IPAD når du er på farten.