Baby tasker

Baby tasker

Filter
Luk Filter
Filter
Farve
Se resultater ( 0 )
Family
Se resultater ( 0 )
Materiale
Se resultater ( 0 )
Pris
Tema
Se resultater ( 0 )
Sæson
Se resultater ( 0 )

5 Items

per page
Sorter
 1. Day Gweneth RE-X Chewron Baby Final Sale 
  Regular Price 849 kr. Special Price 424,50 kr.
 2. DAY ET Day Gweneth Baby taskeDAY ET Day Gweneth Baby taske
  Day Gweneth Baby Baby tasker 
  699 kr.
 3. DAY ET Day Gweneth Beauty taskeDAY ET Day Gweneth Beauty taske
  Day Gweneth Beauty Mindre tasker 
  199 kr.
 4. DAY ET Day Gweneth Small taskeDAY ET Day Gweneth Small taske
  Day Gweneth Small Mindre tasker 
  179 kr.
 5. DAY ET Day Gweneth Mini taskeDAY ET Day Gweneth Mini taske
  Day Gweneth Mini Mindre tasker 
  149 kr.

5 Items

per page
Sorter

DAY ET baby taske - den bedste baby taske 

Hvis du er på farten med en lille baby er vores baby taske en sikker must have! Den er funktionel og rummelig, så den opfylder alle de praktiske krav til en pusletaske. Oven i det er der farver og designs som både passer til mors og fars stil, alt fra unisex og plain farver og materialer til mere feminine designs.

Funktion er alfa omega

Vores klassiske DAY ET Gweneth baby taske har alle de funktioner du kunne drømme om. Den kan blive foldet ud til et skifteunderlag der nemt kan rengøres så du kan skifte bleer alle steder så længe du har tasken med. Vores pusletasker fra DAY ET er også opdelt i små rum så man nemt kan organisere alle sine babysager. For eksempel er de to lommer på siden af tasken perfekte til flasker men det store rum har masser af plads til bleer og vaskeklude. Det overordnede design er multifunktionelt og giver dig mulighed for at bruge tasken som en skuldertaske eller en crossbody taske, og når tasken bliver for tung kan du nemt hænge den foran på barnevognen.

En pusletaske er ikke kun en pusletaske

Typiske baby tasker er normalt ikke særlig spændende i stilen, men hos DAY ET er det vigtigt, at taskens look er noget man rent faktisk gerne vil gå med. For eksempel kan man altid finde en version som giver et personligt præg. Mønstrene eller farverne behøves ikke at være søde og ”barnlige”, da der også er muligheder for at vælge et mere cool og sofistikeret look, ellers kan du også vælge en taske i en solid og tone i tone farve.

Baby tasken kan nemt styles med en bæltetaske til dine egne ting eller en makeup taske til at holde styr på småtingene i tasken.