THE STAYCATION GUIDE

Sommer i København

 Tag på picnic i København og nyd solen med dine venner eller familie. Medbring en shopper taske til dit tæppe, snacks, samt lidt koldt vand. Til din picnic kan du medbringe en god frisk cocktail og andre lækre sager, som en hjemmelavet gazpacho, grøntsags stave med yoghurt dip og en frugtsalat. Medbring også en lille højttaler med en god playliste.

Her er vores favorit picnic parker:

Kongens Have - Ørstedsparken - Frederiksberg Have - Amager Fælled

Er du ikke til picnic kan man besøge de populære streetfood steder i København:

Reffen eller Broens Gadekøkken

Her kan du se vores city bags som er perfekte til en tur i byen.

Efter en god frokost i solen, kan I tage en Netto-Båd fra Nyhavn og opleve Københavns historiske steder og bygninger – ”fra vandsiden”. Hvor længe siden er det, at du rigtigt har kigget på din by og nydt den? Se Operahuset, Den lille Havfrue, Marmorkirken og mange andre danske seværdigheder. Til denne udflugt kan du bruge en af vores bæltetasker.

Weekend tur i Sønderho på Fanø 

Hvis du trænger til en naturoplevelse og en weekend væk hjemme fra, så anbefaler vi Sønderho. Her kan du kan gå ture langs stranden og nyde roen.

På Fanø kan du

Gå en tur langs vandet ned til den gamle Mølle - Tage til Fanø kunstmuseum - Bade ved stranden

Tjek vores weekend tasker som er perfekte til en mini ferie, med plads til alt du behøver.


Find flotte muslingeskaller og brug dem til at lave hjemmelavede halskæder eller armbånd. Husk din taske til badetøj, solcreme og håndklæde. Medbring snacks og noget koldt at drikke og nyd din weekend ved vandet.

Aktiv Sommer

Elsker du sport? Så er Danmark stedet, at holde ferie! 

Hvis du bor i København, kan du prøve disse hyggelige aktiviteter

Leje en GoBoat og sejle rundt i Københavns kanaler - Tag et Kajak kursus ved Københavns Kajakklub - Lær at surfe på Copenhagen Surf School på Amager – eller løb en tur med en veninde rundt om søerne – efterfulgt af en frisk juice i Torvehallerne.

Tjek vores Sporty Kollektion her.

Vil du hellere væk fra storebyen kan vi anbefale dig at tage til Thisted hvor du kan lære at surfe hos Cold Hawaii. Pak din rejse taske med alle dine sager.

Rejs til Solskinsøen
Trænger du til en længere get-away så pak din rejsetaske og tag til Bornholm hvor du kan bo på nogle fantastiske hoteller, spise god mad og opleve øen. Gå en aftentur med et tæppe under armen. Solskinsøen er nemlig det perfekte sted til at se på stjerner – Hvis man er heldig, kan man se Nordlys! Tag en tur på klipperne, hvor du vil opleve flot udsigt over vandet. Du kan også tage til Døndalen for at se den flotte natur. Medbring din rygsæk på din ekspedition. Hvis du er vild med dyr og natur kan du tage til Bornholms Sommerfuglepark

På Bornholm kan du

Stoppe ved Hallegaards slagteri hvor du kan nyde en frokost i deres hyggelige gård - Opleve Bornholms Bolcheværksted hvor man kan lave sine egne bolsjer eller købe en is fra Kalas is butikken. - Overnatte på Hotel Nordlandet som er holdt af ejeren af Michelin-restauranten Kadeau, her får du god mad med en super udsigt over vandet - så bliver det ikke meget bedre.

Husk din City Bag når du er på tur i byen eller når I skal ud og spise om aftenen.